Zuidzorg winkel

Kies je er liever voor om een AED te kopen of te leasen?

Geplaatst op

Wist je dat het bij reanimatie belangrijk is om zo snel mogelijk actie te ondernemen? Bij gevallen waarin binnen 6 minuten is begonnen met reanimeren, is de overlevingskans vele malen groter dan wanneer de persoon in nood later pas wordt opgemerkt of geholpen. Daarnaast zorgt het plaatsen van AED’s in woningen, bedrijfspanden en in de publieke ruimten erg belangrijk. Je kunt er als particulier of ondernemer voor kiezen om een AED te leasen of te kopen. Op deze pagina kom je erachter of het kopen of leasen van een AED beter bij je past. Je leest wat de voordelen van beide opties zijn en kunt op basis daarvan een keuze maken.

Welke voordelen zitten er aan de aanschaf van een AED?

Een AED kopen heeft een aantal voordelen, zowel voor een privé als zakelijke aankoop van het apparaat. Allereerst zorgt een AED in de omgeving ervoor dat je snel kunt handelen als iemand met hartklachten in een noodsituatie terecht komt. Een groot voordeel van de AED is, dat iedereen dit apparaat mag bedienen ongeacht of je een EHBO cursus hebt gevolgd of niet. Het apparaat is ook op iedereen te gebruiken, zelfs op jonge kinderen. Wanneer je overweegt om een AED aan te schaffen, is het goed om te weten dat dit apparaat betrouwbaar en veilig is.

Wanneer er geen elektrische schokken nodig zijn voor de persoon in nood, zal het slimme apparaat dit aangeven. Je kunt dus niet verkeerd handelen als je dit apparaat gebruikt. Verder helpt dit apparaat je om de vitale organen van iemand in nood van zuurstof te blijven voorzien doordat je het hart stimuleert.

Welke voordelen zitten er aan het huren van een AED-apparaat?

Een AED leasen past bij je wanneer je de kosten voor de aanschaf van een AED wil spreiden. Je hoeft het apparaat dan niet in één keer aan te schaffen. Het leasecontract duurt een bepaalde periode, wanneer het contract afloopt is de AED alsnog van jou! Een voordeel aan het leasen van de AED is het feit dat de kosten voor reparaties en het vervangen van de elektroden of batterijen bij de prijs inbegrepen zijn. Wanneer er onderhoud nodig is, kun je gratis contact opnemen met de monteur. Een AED wordt steeds slimmer, goedkoper en kleiner, waardoor je per maand een vriendelijk bedrag betaald voor een apparaat dat levens kan redden.

Gerelateerde berichten

Wat zijn verbandschoenen?

Niet iedereen weet wat verbandschoenen zijn en waarvoor, maar toch zijn ze erg handig. Het is goed om te hebben als uitbreiding van een ehbo doos....

Lees meer

Raamfolie kopen: hier op letten

Als je raamfolie wilt kopen of laten zetten dan moet je eerst natuurlijk wel weten waar je op moet letten en wat de mogelijkheden zijn bij het maken...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden