Meer zorg

Botox

Steeds vaker lezen we over niet-gediplomeerde artsen die botoxbehandelingen uitvoeren. Vanwege de kwaliteit en veiligheid raden wij echter aan om een kliniek te zoeken met specialisten die aangesloten zijn bij alle noemenswaardige brancheverenigingen en over de juiste diploma’s beschikken. Cosmetisch kliniek Dokter Frodo is een voorbeeld van een veilige kliniek die aangesloten is bij onder meer de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Een beschadigd gebit herstellen?

Dat kan met facings in Amsterdam . Laat de facings plaatsen en je gebit is weer fris en mooi om te zien!

Sokken tegen rusteloze benen

Sommige mensen hebben last van Restless Leg Syndrome, oftewel rusteloze benen. Door deze aandoening heb je continu de neiging om te bewegen en is stil liggen vrijwel onmogelijk. Dit zorgt voor een verstoorde nachtrust en is daarom bijzonder vervelend. Om dit te verhelpen zijn speciale sokken ontwikkeld.

Carcassonne spel
carcassonne bordspel
carcassonne bordspel

Mobiel anesthesieteam van AIC Services

Een ontwikkeling binnen de zorg is het toenemende aantal behandelingen dat uitgevoerd wordt met een pati&eum1;nt die onder lichte narcose is. Met behulp van een mobiel anesthesieteam van AIC Services kunnen zorgverleners zonder anesthesiespullen op locatie ook dergelijke behandelingen uitvoeren.