Zuidzorg winkel

Kan ik bij de studentist mijn tanden laten bleken?

Geplaatst op

Witte glimlach is belangrijk voor goede communicatie. Daarom zijn er steeds meer studenten die ervoor zorgen dat ze een tandenbleek behandeling laten doen wanneer dit nodig is. Een ideale professional om ze hierbij te assisteren is de studentist. In deze blog nemen we met je door hoe het precies zit. Kijk snel met ons mee en kijk wat de studentist Groningen helpt je graag met een geschikte behandeling.

Wie gaat er naar de studentist?

De studentist heeft patiënten die studeren aan de diverse hogescholen en universiteiten. In Groningen zijn dat bijvoorbeeld de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen. Een studentist houdt rekening met het agenda van de student. Vaak zijn er in de avond nog colleges, waardoor er het soms lastig is om overdag tussen de colleges door een gaatje te vinden. Deze tandarts is een ideale expert, omdat deze openingstijden hanteert waar studenten goed mee uit de voeten kunnen.

Wat is het tarief van een studentist voor een bleekbehandeling?

Het tarief dat door de studentist gehanteerd wordt, is ook een van de grote voordelen van de studentist: dit is gereduceerd, zodat de studenten die krap bij kas zitten ook gebruik kunnen maken van diverse behandelingen, waaronder de bleekbehandeling. Een wittere smile is belangrijk, want zo durven sommige studenten weer te lachen en dat is weer goed tijdens sollicitatiegesprekken voor stages of een baan. We raden je aan om een bleekbehandeling niet thuis te doen, maar deze gewoon in de praktijk van de tandarts te laten doen. Zo is het proces namelijk gecontroleerd, gaat het sneller (geen week, maar een of twee behandelingen) en veiliger.

Tandartspraktijk studentist Groningen

In de steden Amsterdam, Utrecht en Groningen vind je een studentist. In Groningen komt veel op je af als student. Denk maar aan de verschillende commissies, werkgroepen, bestuursjaren en natuurlijk het volgen van hoorcolleges. Ook thuis moet er gestudeerd worden en gefeest. Om dit allemaal in gezonde toestand te kunnen doen is het belangrijk dat je periodieke controles laat doen bij de studentist. Zo blijf je lachen en genieten van het studentenleven. Het mooie is dat de praktijk van deze tandarts altijd centraal gelegen is, dat maakt het makkelijker om langs te gaan na je colleges.

Conclusie

De voordelen van de studentist zijn groot en maken dat deze tandarts populair is:

  • Hij of zij rekent een gereduceerd tarief
  • De openingstijden zijn ruimer
  • De locatie van de tandartspraktijk is centraal gelegen
  • Je kunt er vele behandelingen laten doen

Zoek de studentist bij jou in de buurt en profiteer van de voordelen.

Gerelateerde berichten

Halotherapie thuis met een zoutpijp: een zoutoplossing voor welzijn

Halotherapie, ook wel zouttherapie genoemd, is een natuurlijke behandelmethode die al eeuwenlang wordt gebruikt om ademhalingsproblemen,...

Lees meer

Wat zijn verbandschoenen?

Niet iedereen weet wat verbandschoenen zijn en waarvoor, maar toch zijn ze erg handig. Het is goed om te hebben als uitbreiding van een ehbo doos....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden