Zuidzorg winkel

De kosten en resultaten van wangen opvullen

Geplaatst op

Door ouderdom kunnen je wangen er ingevallen uit gaan zien. Ingevallen wangen en jukbeenderen geven je gezicht helaas een verouderde en vermoeide uitstraling. Ben je hier klaar mee? Laat je wangen opvullen bij de specialisten van een kliniek en je krijgt weer een frisse en jeugdige uitstraling. Steeds meer mensen besluiten om deze reden hun wangen op te vullen met fillers. In deze blog vertellen we je meer over de resultaten en kosten van het opvullen van wangen.

De resultaten van het opvullen van wangen

Met het opvullen van je wangen door middel van fillers krijgt je gezicht meer volume en strakkere gezichtscontouren. Door ouderdom is het mogelijk dat je wangen wat invallen en je daardoor een oudere en vermoeiende uitstraling krijgt in het gezicht. Ook kun je last hebben van meer schaduwen op het gezicht. Laat je wangen opvullen met fillers en je oogt weer een stuk jonger en frisser in het gezicht.

Bij het opvullen van de wangen houdt de specialist rekening met je huidige gezichtskenmerken. De reden hiervoor is dat de effecten van het opvullen van je wangen het mooist zijn als je huidige gezichtskenmerken intact blijven. Op deze manier krijg je een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

De kosten van wangen opvullen

Er worden verschillende prijzen gehanteerd voor wangen opvullen. Dit heeft te maken met de wensen van de cliënt en de hoeveelheid fillers die gebruikt wordt bij het opvullen van je wangen. Tijdens het eerste consult krijg je daarom een indicatie van de kosten en de hoeveelheid fillers die de specialist denkt nodig te hebben voor het beste resultaat. Hieronder geven we een indicatie van de kosten voor het opvullen van je wangen:

Liquid Facelift Vanaf: € 2400,-
Wangen opvullen met Juvederm® Volift 1ml Vanaf: € 800,-
Wangen opvullen met Juvederm® Voluma 1ml Vanaf: € 800,-
Wangen opvullen met Radiesse® 3ml Vanaf: € 800,-

 

Gerelateerde berichten

Wat zijn verbandschoenen?

Niet iedereen weet wat verbandschoenen zijn en waarvoor, maar toch zijn ze erg handig. Het is goed om te hebben als uitbreiding van een ehbo doos....

Lees meer

Raamfolie kopen: hier op letten

Als je raamfolie wilt kopen of laten zetten dan moet je eerst natuurlijk wel weten waar je op moet letten en wat de mogelijkheden zijn bij het maken...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden