Zuidzorg winkel

Zorgwinkels: waar let je op bij de aanschaf van een vloer

Geplaatst op

Bij de aanschaf van een vloer voor een zorgwinkel is het belangrijk om met meerdere aspecten rekening te houden. De uitstraling is uiteraard bij een commerciële zorgwinkel van belang, maar het net zo belangrijk om rekening te houden met de doelgroep. Bijvoorbeeld als het gaat om de veiligheid van de vloer of om praktische hulpmiddelen op een verantwoorde manier in de zorgwinkel uit te proberen, zoals een rollator. Wat dat betreft zijn er meerdere kenmerken die van belang zijn om bij de aanschaf van een vloer voor zorgwinkels op te letten.

Praktische aspecten

Praktische aspecten van een vloer in een zorgwinkel zijn van groot belang. Denk aan de veiligheid, zodat ouderen bijvoorbeeld niet uitglijden. Praktisch ook in het opzicht van gemakkelijk schoonhouden na sluitingstijd. Wat dat betreft voldoet een naadloze vloer als microcement aan al deze belangrijke praktische aspecten. Uiteraard is het verder mogelijk om met het duurzame karakter rekening te houden en daar voldoet microcement bijvoorbeeld eveneens aan.

Uitstraling van de vloer

Er is voor de toepassing van microcement of een ander type naadloze gietvloer ook veel te zeggen van de uitstraling. De uitstraling van de vloer bepaalt mede de indruk die klanten bij binnenkomst krijgen. Bovendien kan de vloer een perfecte aanvulling zijn op de uitstraling van de hulpmiddelen en andere producten in de zorgwinkel.

Kleur en design

Bij het letten op aspecten aangaande de uitstraling van de vloer spelen de kleur en het design net als de uitvoering de belangrijkste rol. In een zorgwinkel is het bijvoorbeeld ideaal om een ruimtelijk effect te creëren en daar is een naadloze vloer ideaal voor. Het design en de kleur zijn verder aan te passen aan de huisstijl van de zorgwinkel of in een neutrale uitvoering te realiseren om de hulpmiddelen mooi te laten uitkomen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden